Foto © Christel Eldrim

Träna dig i att kommunicera

Kurs
Vill du synas, sälja och påverka? Förmågan att kommunicera går att träna, på samma sätt som du tränar din fysik. Den här kursen ger dig praktiska kunskaper och verktyg som du kan applicera direkt i din vardag.

Lär dig presentera – på riktigt

Kurs
Under denna kurs får du kunskaper om förberedelse och processarbete för att lyckas med en presentation. Du får verktyg för att kunna bygga upp en presentation och praktiska färdigheter i hur du ska gå tillväga för att nå publiken.

Bli en talare på toppnivå

Individuellt träningsprogram
Utveckla din presentation och din förmåga att  kommunicera med kroppen och språket. Till din hjälp får du 16 kommunikativa verktyg och 6 nyckelord. Du studerar bland annat sambandet mellan kropp och ord, intellektuella mål och så kallade tillståndsmål. Du får Michael Riises personliga bedömning och handledning.

Kommunicera bättre i vardagen

Föreläsning
Föreläsningen varvas med praktiska underhållande, lärorika och roande inslag, där de som vill får testa hur träning i att kommunicera kan gå till.

Från VD till VB – bli en verkställande berättare

Föreläsning
Alla verksamheter har en historia. Denna föreläsning handlar om hur den som leder en verksamhet på ett fängslande sätt kan förmedla berättelsen om verksamhetens mening och mål.