Kontakt

Riise kommunikation grundades 1995 . Vår vision är att med scenkonstens verktyg och metoder hjälpa företag, organisationer och människor att kommunicera och att med teaterns teknik skapa berättelser som stärker ledarskapet och får kundernas uppmärksamhet och förtroende. Michael Riise som en av grundarna har en lång och gedigen bakgrund inom scenkonstens olika områden, som dansare, skådespelare, regissör, dramatiker och skribent. Vi har även spetskompetens inom produktion, marknadsföring  och ledarskap.

Vill du veta mer, eller komma i kontakt med oss? Fyll i formuläret eller:

Ring 070-750 58 83
Maila: michael@riiseregi.se

Här hittar du integritetspolicyn

Michael Riise

25 år i näringslivet

Under snart 25 år har Michael Riise föreläst för- och tränat människor i yrkeslivet i att kommunicera. Under denna tid har han utvecklad en teknik för att utveckla presentationer, ledarskap, grupparbeten och kundmöten via föreläsningar, seminarier och träningsprogram som är unika i sitt slag. Michaels erfarenheter som regissör, pedagog, skådespelare och dansare ligger grund för det unika träningsmaterialet, tillsammans med flera teoribildningar om kommunikation, där han bidrar med sin definition av kommunikation.

2013 kom han ut med en lärobok om kommunikation, Sinnena är större än språket. Han har en filosofie Masterexamen med den nya uppsatsen Kommunikationens anatomi – för regissör och ensemble. Sedan 2009 föreläser han på Uppsala Universitet och har hittills haft ca 300 organisationer inom näringsliv, offentlig verksamhet och skolor som uppdragsgivare. Några tidigare uppdragsgivare är Microsoft, Posten, Ålands Landskapsregering, ÅF, Vattenfall, Ericsson, Skandia, Scania och Avanza. Som pedagog inom teater har han bland annat varit verksam på Calle Flygares Teaterskola i ca 10 år. 

Michael Riise I Foto © Peter Knutson

Foto © Peter Knutson

Några tidigare kunder

Avanza
Crosskey
Skandia
Scania
Svenska kyrkan
Uppsala Universitet
Eckerö Rederibolag
CHPS
Stockholms bildningsförbund
Teodok

Din och min period tillsammans har verkligen betytt mycket för mig. Jag skulle säga att jag tänker på och agerar efter saker som du lärde mig varje gång jag kommunicerar med i synnerhet grupper. Här senast i fredags när jag höll föreläsning för hela bolaget. Och jag får nästan alltid positiva kommentarer och feedback.”

Thomas Lundberg, VD Crosskey

”Michael är fullständigt lysande! Hans professionalitet, engagemang, ödmjukhet och förståelse speglar sig i övningarna vilka gjorde att jag vågade plocka fram den djupaste rädslan inom mig och påbörja förnyelseprocessen under varsam ledning.”

Tidigare deltagare i individuellt träningsprogram